Миро засне видео на връх рождения си ден

12 Март 2013
Обновената театрална сцена „Георги Русев” на пернишкия театър „ Боян Дановски” стана дом на новия видеоклип на Миро „Сувенир”.
В дебютното видео на реж. Цвети Димитрова / позната със специалните ефекти в „Август е Септември” , „Ангел си ти” и др./ участваха също : авторката на бестселъри – Людмила Филипова, актьорът – Иво Захариев, басът от оперната сцена – Александър Носикоф и др.
Коцепция на видеото:
В днешното общество все още се ограничаваме от стриктни рамки по отношение на това какво да работим, как да общуваме, какво да харесваме и какво да не приемаме, дори и как да разговаряме с децата си. Как да живеем. Този, който по един или друг начин се окаже извън тези рамки, често бива сочен с пръст и набеждаван като недостоен, лош, злонамерен или ненормален.
Това е нашето представление. В един или друг аспект, всеки от нас лесно би могъл да припознае себе си в някой от нашите герои.

Екипът изказва благодарности на: кмета на Перник – Росица Янакиева, на целия екип и директора на театъра – Иво Горчев, на Борко Чучков/Чучков Брадърс и на Харбър Айлънд Рекърдс.

Премиерата на видеото и песента ще бъде в рамките на месец март и в ефира на ZEX TV

Коментари

Изпрати
Уебсайт в alle.bg